Aan welke veiligheidsvoorschriften houdt Sendsteps zich? (ISO27001) | Verzendstappen

Aan welke veiligheidsvoorschriften houdt Sendsteps zich? (ISO 27001)

Bij Sendsteps geven we boven alles prioriteit aan het beschermen van persoonlijke informatie. Experts op het gebied van gegevensversleuteling werken met ons samen om ervoor te zorgen dat al onze databases te allen tijde volledig beveiligd zijn. Lees hieronder enkele van de beveiligingsmaatregelen die we bij Sendsteps zeer serieus nemen:

AVG en gegevensbescherming
Door ons te houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU en alle andere toepasselijke regelgeving, kunnen wij uw gegevens optimaal beschermen.

Eenmalige aanmelding (SSO)
Zorg ervoor dat uw medewerkers dezelfde accountgegevens voor meerdere apps en programma's kunnen gebruiken, zodat niet elke app of programma een eigen inlogscherm hoeft te hebben.

Servers in Europa
Al onze servers bevinden zich in de Europese Unie, wat betekent dat wij voldoen aan alle vereiste en noodzakelijke wetten binnen de EU.

ISO 27001 gecertificeerd
Jaarlijks worden wij gecontroleerd door een onafhankelijke certificeringsinstantie. Sendsteps is ISO 27001 gecertificeerd.

Gecodeerde gegevens
Alle gegevens die via het Audience Response System van Sendsteps worden gedeeld, zijn gecodeerd. Wanneer de anonieme modus is ingesteld, kunnen berichten niet worden herleid tot de oorspronkelijke afzender.

Servers gevestigd in Europa
Al onze servers bevinden zich in de Europese Unie, wat betekent dat wij voldoen aan alle vereiste en noodzakelijke wetten binnen de EU.

Exclusieve server
Beschik over uw eigen exclusieve server. Een server die uitsluitend bestemd is voor het ontvangen van gegevens en waar alle informatie van uw organisatie met betrekking tot Sendsteps veilig wordt opgeslagen.


 




    • Related Articles

    • Wat zijn de beveiligingsstandaarden van Sendsteps?

      Sendsteps houdt uw gegevens zo veilig mogelijk. Wij hanteren de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. Als u alles wilt weten over onze beveiligingsstandaarden, bekijk dan onze beveiligingsstandaarden .
    • Zijn mijn gegevens veilig bij Sendsteps?

      Sendsteps volgt de AVG- regelgeving nauwgezet en houdt uw gegevens zo veilig mogelijk. Door het hanteren van de hoogst mogelijke beveiligingsnormen handhaven wij een hoog niveau van (data)privacy. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Als u meer wilt ...
    • Hoe gaat Sendsteps om met mijn privacy?

      Sendsteps houdt uw gegevens zo veilig mogelijk. Wij volgen de AVG-regelgeving nauwlettend en hebben privacy als één van onze kernwaarden. Als je meer wilt weten over hoe privacy bij Sendsteps wordt behandeld, bezoek dan zeker onze privacyverklaring ...