De nieuwste Sendsteps-update van de PowerPoint-invoegtoepassing wordt geblokkeerd door mijn antivirussoftware | Verzendstappen

De laatste Sendsteps update van de PowerPoint add-in wordt geblokkeerd door mijn antivirussoftware, hoe pak ik dit aan?

De Sendsteps PowerPoint-invoegtoepassing staat altijd op de witte lijst, het kan tot 72 uur duren om deze te verwerken.

Praktische oplossingen :

1. Keur Sendsteps goed in uw virusscanner.

2. Schakel tijdelijk uw virusscanner uit en probeer de invoegtoepassing te installeren.

Neem contact op met support@sendsteps.com