De Sendsteps-snelkoppeling opent verkenner in plaats van PowerPoint | Verzendstappen

De Sendsteps-snelkoppeling opent verkenner in plaats van PowerPoint

Als u op de Sendsteps-snelkoppeling klikt en PowerPoint wordt niet geopend, maar uw verkenner wel, volgt u deze stappen:

Stap 1: Open het register

Stap 2: Lokaliseren
Zoek: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\powerpnt.exe
(*Voor Windows 64-bits met een 32-bits versie van Microsoft Office gaat u naar: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\powerpnt.exe

Stap 3: Wijzig waarden
Voeg deze waarden toe/wijzig:

Standaard - C:\Program Files\Microsoft Office\Root\Office16\POWERPNT.EXE (*Dit kan afwijken om het juiste pad te vinden in programmabestanden voor POWERPNT.EXE)

Pad - C:\Program Files\Microsoft Office\Root\Office16\ (*dit moet naar dezelfde map verwijzen, maar zonder POWERPNT.EXE)

Stap 4:
Sluit het register en open PowerPoint opnieuw

Voorbeeld:
Als alles correct is gedaan, zou het er als volgt uit moeten zien:

OPMERKING: *locatie kan variƫren als gevolg van verschillende installatielocaties