Eenmalige aanmelding (SSO) met Azure | Verzendstappen

Eenmalige aanmelding (SSO) Azure

Sendsteps ondersteunt het gebruik van eenmalige aanmelding van Azure. Als u wilt dat uw bedrijf deze functie gebruikt, volgt u deze stappen:

Stappen voor het maken van een eenmalige aanmelding in Azure:

1. Ga naar de pagina Enterprise-toepassingen in Azure AD (menu aan de linkerkant).

2. Selecteer "Nieuwe applicatie" in het menu.

3. Kies "App die je aan het ontwikkelen bent" en geef deze de naam "Sendsteps".

4. Ga naar de Single Sign-On-pagina voor de Sendsteps-applicatie.

5. Selecteer SAML uit de beschikbare opties.

6. Bewerk de basis-SAML-configuratie door de "Identifier (Entity ID)" in te stellen op " urn:amazon:cognito:sp:eu-central-1_7gnvgmkd3 " en de "Reply URL" op " https://sendsteps-userpool.auth.eu -central-1.amazoncognito.com/saml2/idpresponse".

7. Klik op de knop "Opslaan" om de wijzigingen toe te passen.

8. Ga naar de pagina Machtigingen voor de Sendsteps-applicatie.

9. Selecteer "Gebruiker toevoegen" in het menu.

10. Gebruik de kiezer "Gebruiker en groepen" om de juiste gebruikers of groepen aan de applicatie toe te voegen.

11. Ga naar de pagina App-registraties in azure AD.

12. Selecteer "Alle applicaties bekijken" in het menu.

13. Ga naar de Enterprise Applications-pagina en selecteer de Sendsteps-applicatie.

14. Ga naar de Single Sign-On-pagina voor de applicatie.

15. Kopieer de App Federation Metadata-URL uit de sectie SAML-handtekeningcertificaat en geef de benodigde metagegevens en informatie door aan Sendsteps, zodat zij de SAML-link aan hun kant kunnen instellen en configureren.

16. Test de integratie om er zeker van te zijn dat deze werkt zoals verwacht!

Als de stappen correct zijn geïmplementeerd, zou alles klaar moeten zijn om SSO te gebruiken met Azure!