Hoe gebruik ik de AI edit/Rewrite-tool in de webapp? | Verzendstappen

Hoe gebruik ik de AI edit/Rewrite-tool in de webapp?

Als het gaat om het leveren van impactvolle presentaties, is het vermogen om uw inhoud tot in de perfectie af te stemmen van cruciaal belang. Daarom biedt Sendsteps, het innovatieve presentatieplatform, een krachtige herschrijffunctionaliteit waarmee u moeiteloos stukken tekst binnen uw presentatie kunt wijzigen en aanpassen. Deze functionaliteit strekt zich ook uit tot de sprekernotities, waardoor een uitgebreide en naadloze ervaring voor zowel u als uw publiek wordt gegarandeerd.

Laten we deze functie eens nader bekijken en ontdekken hoe u er in slechts een paar eenvoudige stappen het beste uit kunt halen!

Stap 1: De tekst selecteren

De eerste stap is het selecteren van het specifieke stuk tekst in uw presentatie of sprekernotities dat u wilt wijzigen. Nadat u de tekst heeft gemarkeerd, verschijnt er aan de rechterkant van het scherm een tekstbewerkingsvenster.

Stap 2: Toegang tot de herschrijfopties

In het tekstbewerkingsvenster vindt u een knop 'AI bewerken'. Klik op deze knop om het volledige potentieel van de herschrijffunctionaliteit te benutten. Zodra u dit doet, krijgt u vier verschillende opties te zien waaruit u kunt kiezen, elk ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

  1. Herschrijven: Als u de optie 'Herschrijven' selecteert, zal de Sendsteps AI uw geselecteerde tekst volledig herformuleren en herschrijven. Dit kan met name handig zijn als u de informatie in een andere stijl wilt presenteren of de duidelijkheid van uw boodschap wilt verbeteren.
  2. Toon aanpassen: Met de optie 'Toon aanpassen' kunt u kiezen uit vier verschillende tonen waarin u de geselecteerde tekst wilt herschrijven. Of u nu de voorkeur geeft aan een informele, neutrale, overtuigende of intellectuele toon, Sendsteps heeft het voor u. Met deze functie kunt u uw inhoud afstemmen op de gewenste sfeer en het gewenste betrokkenheidsniveau van het publiek.
  3. Verlengen: Wanneer u de optie 'Verlengen' kiest, verlengt Sendsteps automatisch de door u geselecteerde tekst. Dit is handig als u vindt dat de verstrekte informatie verder moet worden uitgewerkt of uitgebreid om extra context of diepgang te bieden.
  4. Inkorten: Als u daarentegen vindt dat de door u geselecteerde tekst te lang is of moet worden samengevat, staat de optie 'Inkorten' tot uw beschikking. Met een enkele klik zal Sendsteps uw tekst condenseren met behoud van de kernbetekenis, waardoor u de belangrijkste punten effectief en beknopt kunt communiceren.
Voorbeeld:


Met deze veelzijdige herschrijfopties kunt u de inhoud van uw presentatie eenvoudig afstemmen op uw voorkeuren, doelgroep en tijdsdruk, waardoor uiteindelijk de algehele impact van uw bericht wordt vergroot.

Door deze functie aan te bieden, stelt Sendsteps presentatoren in staat efficiƫnter en effectiever te zijn, waardoor ze boeiende presentaties kunnen maken die resoneren met hun publiek. Of u nu een doorgewinterde spreker bent of net begint, de herschrijffunctionaliteit is een waardevol hulpmiddel waarmee u uw inhoud gemakkelijk kunt verfijnen en polijsten.


    • Related Articles

    • Hoe gebruik je de Sendsteps AI Content Creator?

      Sendsteps biedt een AI Content Creator-functie die een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop u presentaties maakt en geeft. Met deze krachtige tool kunt u binnen enkele minuten boeiende inhoud genereren, waardoor u tijd en moeite bespaart. ...
    • Hoe genereer ik een quiz met Sendsteps AI?

      *Gebruik de tool met voorzichtigheid en controleer altijd de gegenereerde inhoud. Hier is een korte handleiding voor het gebruik van onze AI-tool. Volg de onderstaande stappen: Stap 1: Zoek de Sendsteps.ai-prompt Ga naar de Sendsteps Web-app en zoek ...
    • Hoe genereer ik een presentatie met Sendsteps AI?

      *Gebruik de tool met voorzichtigheid en controleer altijd de gegenereerde inhoud. Hier is een korte handleiding voor het gebruik van onze AI-tool. Volg de onderstaande stappen: Stap 1: Zoek de Sendsteps.ai-prompt Ga naar de Sendsteps Web-app en zoek ...
    • Hoe genereer ik een presentatie met behulp van bestaande documenten?

      We zijn verheugd om een nieuwe functie met u te delen die we zojuist op Sendsteps.ai hebben uitgebracht. We ondersteunen nu het uploaden van documenten, wat betekent dat u een Word-document, een PDF-bestand of een .txt-bestand kunt uploaden. ...