Hoe importeer ik mijn presentaties uit Google slides/PowerPoint in de Sendsteps Web App? | Verzendstappen

Hoe importeer ik mijn presentaties uit PowerPoint/Google slides in de Sendsteps Web App?

Sendsteps biedt een handige functie waarmee u uw PowerPoint- of Google Slides-presentaties naadloos kunt overbrengen naar de Sendsteps Web App. Dankzij deze integratie kunt u moeiteloos uw bestaande presentaties openen en gebruiken zonder dat u ze helemaal opnieuw hoeft te maken.

Als u wilt weten hoe u uw presentaties kunt importeren, volgt u eenvoudig de onderstaande stapsgewijze instructies:

*Opmerking: gebruikers van Google Presentaties moeten een extra stap voltooien, zie 'Extra stap' onderaan dit artikel.

Stap 1: Navigeer naar het gedeelte 'Importeren'

Bijvoorbeeld:

Stap 2: Selecteer uw PowerPoint

Bijvoorbeeld :

Stap 3: Wacht op import...

Bijvoorbeeld:

Stap 4: Klaar

Gefeliciteerd! U heeft uw PowerPoint-presentatie succesvol geïmporteerd in de Sendsteps Web App. Nu kunt u uw presentatie verbeteren door interactieve elementen toe te voegen met de verschillende beschikbare vraagtypen. Bereid u voor om uw publiek te betrekken en uw presentaties nog dynamischer en impactvoller te maken.

Bijvoorbeeld:

Extra stap: Google-dia's

Om een ​​Google Presentaties-presentatie in Sendsteps te importeren, hoeft u alleen maar een soortgelijk proces te volgen als het importeren van een PowerPoint-presentatie met een extra stap. Eerst moet u uw Google Presentaties converteren naar een PowerPoint-indeling. Dit is een eenvoudig proces dat kan worden voltooid door deze stappen te volgen:

1. Open uw Google Presentaties-presentatie.
2. Ga naar Bestand.
3. Klik op Downloaden
4. Selecteer Microsoft PowerPoint als bestandsformaat.

Nadat u uw Google Slides-presentatie naar een PowerPoint-formaat heeft omgezet, kunt u deze in de Sendsteps Web App importeren via dezelfde stappen als beschreven in de voorgaande stappen!

Bijvoorbeeld: