Hoe kan ik mijn presentatie delen? | Verzendstappen

Hoe kan ik mijn presentatie delen?

In dit artikel worden alle mogelijkheden besproken om uw Sendsteps-presentaties met anderen te delen, wat eenvoudig kan worden bereikt.

web applicatie

Het delen van uw sendsteps webapp-presentatie is heel eenvoudig. Log in op de webapp en zoek jouw bibliotheek, deze vind je als je naar beneden scrollt. Klik vervolgens op de 3 stippen rechts van de presentatie die u wilt delen. Klik op "delen"

Er verschijnt een pop-up. Klik vervolgens op "link maken". De mensen met wie u deze link deelt, krijgen hun eigen exemplaar van deze presentatie zoals deze nu is. Ze hebben geen toegang meer tot de wijzigingen die u daarna aanbrengt, tenzij ze opnieuw op de link klikken.

Voorbeeld:

Power Point

Om uw PowerPoint-presentatie te delen, heeft u twee opties:

1.     Voeg de presentatie als bestand toe aan een e-mail.

2.      Sla de presentatie op in een cloudopslagdienst en deel de link.

Voor de eerste optie maakt u eenvoudigweg een nieuwe e-mail, voegt u het PowerPoint-bestand toe en verzendt u dit naar de ontvanger.

Voor de tweede optie slaat u het bestand op in een cloudopslagdienst zoals Google Drive of Dropbox. Genereer vervolgens een deelbare link en stuur deze via e-mail of bericht naar de ontvanger. Zorg ervoor dat u de link op meerdere apparaten test om de toegankelijkheid te garanderen.