Hoe kunt u uw PowerPoint-invoegtoepassing bijwerken? | Verzendstappen

Hoe kunt u uw PowerPoint-invoegtoepassing bijwerken?

Wanneer weet u dat u uw PowerPoint-invoegtoepassing moet bijwerken en hoe werkt u deze bij?

Stap 1: Controleer op updates

Sendsteps informeert u wanneer er een update beschikbaar is, door een rode '1' weer te geven boven de knop 'Nieuwste versie'.

Om de PowerPoint add-in te updaten, klikt u op de knop 'Nieuwste versie'.

Stap 2: Update downloaden

Sendsteps zal u vragen de update goed te keuren. Als u akkoord gaat, klikt u op de knop 'Ja'.

De update wordt nu gedownload.

Stap 3: Na het downloaden

Wanneer de update is gedownload, wordt het volgende scherm weergegeven.

Om de update te installeren, klikt u op de knop 'Installeren'.

Wanneer de update succesvol is gedownload en geïnstalleerd, wordt de knop 'Nieuwste versie' inactief en is de rode '1' verdwenen.