Hoe kunt u zich afmelden voor e-mails en nieuwsbrieven? | Verzendstappen

Hoe kunt u zich afmelden voor e-mails en nieuwsbrieven?

Als u e-mails ontvangt die u niet in uw e-mailinbox wilt hebben, kunt u zich afmelden door de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Zoek een Sendsteps-e-mail
Zoek een e-mail van Sendsteps en scroll helemaal naar beneden, hier kunt u op de blauw gemarkeerde knop 'Afmelden' drukken.

Voorbeeld:

Stap 2: Afmelden voor e-mails en nieuwsbrieven van Sendsteps
Nadat u op 'Afmelden' heeft geklikt, wordt een nieuw tabblad geopend. Op dit tabblad staat een groene knop met daarin het woord 'Uitschrijven'. Als u echt door wilt gaan met uw uitschrijving, klikt u hierop.

Voorbeeld:

Stap 3: Afgemeld
Als alles correct is gedaan; Als het goed is, bent u nu afgemeld voor alle toekomstige e-mails en nieuwsbrieven van Sendsteps.