Hoe laat ik nieuwe gebruikers automatisch lid worden van mijn licentie? | Verzendstappen

Hoe laat ik nieuwe gebruikers automatisch lid worden van mijn licentie?

Alle beheerders van een ondernemingslicentie hebben de bevoegdheid om de optie in te schakelen waarmee nieuwe gebruikers binnen zijn/haar organisatie automatisch lid kunnen worden. Deze instellingen vindt u in de instellingen 'Opties en gebruikers', die zich onder het tabblad 'Gebruikers beheren' bevinden. Om daar direct naartoe te gaan, klikt u op de volgende link: Gebruikers beheren

Wanneer u deze optie probeert in te schakelen, verschijnt de volgende pop-up:

Sendsteps heeft ervoor gekozen om de domeinnaam handmatig te verifiëren. Dit zorgt voor een extra beschermingslaag om ervoor te zorgen dat niemand anders buiten uw organisatie lid kan worden. Op deze manier kan Sendsteps controleren of de opgegeven e-maildomeinnaam gebruikt mag worden. Om gebruikers van uw organisatie in staat te stellen uw licentie te zien en automatisch deel te nemen aan uw abonnement, kunt u contact met ons opnemen via support@sendsteps.com ,