Hoe log je in op Sendsteps? | Verzendstappen

Hoe logt u in op de Sendsteps Web App?

Log in op de webapp

Om te beginnen met je Sendsteps je moet eerst inloggen . U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord op https://www.sendsteps.com

Hoe vind ik mijn presentaties?

Als u bent ingelogd via www.sendsteps.com je kunt naar je bibliotheek gaan door rechtsboven op de paarse knop te klikken waarop staat mijn bibliotheek.

Inloggen op web.sendsteps?

Ga naar web.sendsteps.com en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u op inloggen klikt, gaat u direct naar de bibliotheek waar al uw Sendsteps zijn opgeslagen.

Heeft u nog geen account? Klik dan op de onderstaande link!