Hoe synchroniseert u uw PowerPoint-presentatie met de Sendsteps Web-app? | Verzendstappen

Hoe u uw PowerPoint-presentatie kunt synchroniseren met de Sendsteps Web-app

Als u met de invoegtoepassing updates in uw presentatie hebt aangebracht en deze wijzigingen in de webapp wilt bekijken, is dit een eenvoudig proces. Begin door uw presentatie te starten in PowerPoint en de presentatormodus te verlaten. Dit zou de automatische update in de webapp moeten activeren.

*Opmerking: houd er rekening mee dat het ontwerp niet naar de webapp wordt overgebracht. Alleen de tekst en vragen worden opgeslagen in de webapp.