Hoe verander ik de grafiekstijl? | Verzendstappen

Hoe verander ik de grafiekstijl?

Grafiekstijl

Dit is een functie waarmee u kunt kiezen op welke manier de partituur wordt weergegeven. Om bij deze vraagoptie te komen, klikt u op het grafiekpictogram in de rechterbovenhoek. Als u hierop klikt, worden de verschillende soorten grafieken weergegeven die we hebben. (De eerste keer dat u de vraag opent, wordt deze optie automatisch weergegeven)

U kunt de kleur ook wijzigen door op het kleursymbool in de rechterhoek van twee van de grafiekopties te klikken

De opties die we hebben zijn

• Standaard

• Bar

• Kolom

• Taart