Hoe werkt het antwoordfilter/moderatie? | Verzendstappen

Hoe werkt het antwoordfilter/moderatie?

De eerste stap is om activeren deze instelling in uw Sendsteps-account. We hebben twee producten waar Jij kan activeren dit.

web applicatie

In de webapp vind je deze instelling onder de glijbaan. Klik op de schakelaar naar zien de URL naar uw antwoordfilter.

Power Point

In de PowerPoint is er een aparte antwoordfilterknop, deze knop is aanklikbaar in de begin en is de vierde knop van de links.

Hoe werkt het antwoordfilter?

Wanneer jij opent de sessie starten, dit is hoe uw moderatorscherm ziet er uit

Deze afbeelding toont 3 menu's

• 1. Binnenkomend berichten

Dit zijn de berichten dat zijn niet gemodereerd nog .

• 2. In wachtrij

Jij hebt dit geplaatst bericht in de wachtrij. Het zal daarna op het scherm verschijnen de eerste zijn beantwoord ( Verwijderd van scherm). Jij kan Ook gebruik deze functie om ze in de wachtlijst voor later .

• 3. Op het scherm/menu

Deze vragen worden op het scherm getoond . Wanneer beantwoord Jij kan verwijderen de vraag en de eerste uit de wachtrij verschijnt

Als moderator heb je de mogelijkheid om dat te doen bewerk reacties die dat niet zijn welkom . Jij kan denken over sommige ongewenst woorden gebruikt in een zin . Of wat informatie voor jou wil niet onthullen nog .