Hoeveel licenties heb ik nodig? | Verzendstappen

Hoeveel licenties heb ik nodig?

Elke host heeft zijn eigen licentie nodig. Een Host is de spreker/presentator bij/van een presentatie/bijeenkomst. Wanneer u een sessie met meer hosts heeft, zijn er meer gebruikers nodig. We bieden verschillende abonnementen waarbij u meerdere gebruikers kunt toevoegen. Bekijk onze prijspagina voor meer informatie.

Mensen uit uw doelgroep hebben geen Sendsteps -account of -licentie nodig. Ze worden gewoon lid door de QR-code te gebruiken of door de inlogcode in te vullen op de responswebsite.