Ik heb een eenmalig abonnement nodig. Wanneer begint de klok te tikken als ik deze losse sessie koop? | Verzendstappen

Ik heb een eenmalig abonnement nodig. Wanneer begint de klok te tikken als ik deze losse sessie koop?

Nadat u een licentie voor Sendsteps heeft aangeschaft, heeft u 168 uur onbeperkte toegang tot alle functies en tools die in het door u geselecteerde abonnement zijn opgenomen. Dit betekent dat u gedurende deze tijd zonder enige beperking alle functies van het platform kunt gebruiken. Het is echter belangrijk op te merken dat nadat de periode van 168 uur is verstreken, uw licentie vervalt en u automatisch wordt gedowngraded naar de gratis versie van het platform. Dit betekent dat u de toegang verliest tot bepaalde functies en functionaliteit die waren opgenomen in uw aangeschafte abonnement.

Als u Sendsteps met veel plezier heeft gebruikt en het regelmatig wilt blijven gebruiken, raden we u aan onze prijspagina te bezoeken om de verschillende abonnementen te verkennen die we beschikbaar hebben.

Onze prijspagina bevat informatie over de kenmerken en voordelen van elk abonnement, evenals de kosten die aan elk abonnement zijn verbonden. Dit zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welk plan het beste bij uw behoeften en budget past.