Kan ik de Sendsteps PowerPoint Add-in gebruiken op Mac/Apple? | Verzendstappen

Kan ik de Sendsteps PowerPoint Add-in gebruiken op Mac/Apple?

Nee, u kunt de PowerPoint Add-in niet gebruiken op een Mac/Apple.

Helaas heeft Mac OS binnen PowerPoint veel minder mogelijkheden om onze software met PowerPoint te laten functioneren. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om een gebruiksvriendelijke add-in op Mac OS te bouwen. Na veel verschillende opties geprobeerd te hebben, hebben wij bij Sendsteps ervoor gekozen om onze webapp het alternatief te laten zijn.

Ga voor meer informatie over technische specificaties naar: Wat zijn de Technische specificaties Sendsteps add-in?