Kan ik een timer toevoegen aan mijn vraag? | Verzendstappen

Kan ik een timer toevoegen aan mijn vraag?

Het is mogelijk om aan bepaalde vragen een timer toe te voegen. Deze optie kan zowel in de PowerPoint add-in als in de webapp van Sendsteps gebruikt worden. In dit artikel leggen we uit hoe je een timer toevoegt in de PowerPoint add-in en Web App.

Vraag met een tijdslimietoptie

De tijdsinstelling is alleen mogelijk voor de volgende vraagtypen:
Quiz
Meerkeuze
Meerdere stemmen
100% gestapelde balk (alleen beschikbaar in PowerPoint)
Net Promoter Score (alleen beschikbaar in PowerPoint)

Power Point

Om een timer voor uw vraagtypen in de PowerPoint-invoegtoepassing te activeren, gaat u naar de vraaginstellingen. Dit kan op twee manieren worden gedaan
1. Klik op ''Vraaginstellingen bewerken''
Deze knop wordt gebruikt wanneer u al een bestaande vraag heeft. Klik op deze knop in de menubalk van Sendsteps om toegang te krijgen tot de instelling

2. Klik op opties bij het aanmaken van een vraag
Bij het aanmaken van een nieuwe vraag kun je direct naar de opties gaan. Deze knop bevindt zich in de linkerhoek van het venster dat verschijnt

Wanneer u zich in het optiemenu bevindt, gaat u naar het weergavegedeelte. Wanneer u op de opties klikt, is de standaardsectie Weergave. Als u zich echter niet in het gedeelte Weergave bevindt, ga dan naar Weergave zoals weergegeven in de onderstaande GIF.

Selecteer de hoeveelheid tijd die u uw publiek wilt geven om te reageren en schakel de instelling in. U kunt de tijdinstelling inschakelen van 1 tot 999 seconden. Wanneer u iets hoger dan dit bedrag invult, wordt het laatst gebruikte nummer gewijzigd.

web applicatie

In het rechtermenu in de webapp kun je de timer selecteren. Je vindt hem in de rechterhoek hieronder. Selecteer de tijd die u uw publiek wilt geven om te reageren en schakel deze in om de timer te activeren.

De verschillende hoeveelheid tijdinstellingen die we hebben zijn;

• 10 seconden

• 15 seconden

• 20 seconden

• 30 seconden

• 60 seconden