Kan ik mijn account delen met een collega of vriend?
Nee, het delen van uw account met anderen is in strijd met onze Gebruiksvoorwaarden . Wij bieden echter verschillende abonnementen aan die u de mogelijkheid geven om extra gebruikers aan uw licentie toe te voegen, zodat meer mensen Sendsteps kunnen gebruiken
in hun (dagelijkse) vergaderingen en presentaties. Wilt u teamleden toevoegen aan uw plan? Upgrade vervolgens naar Professional of Enterprise. Ga naar https://www.sendsteps.com/en/pricing/ om uw account te upgraden.