Op welke platforms werkt de Sendsteps add-in voor Microsoft PowerPoint? | Verzendstappen

Op welke platforms werkt de Sendsteps add-in voor Microsoft PowerPoint?

Momenteel wordt onze Microsoft PowerPoint-invoegtoepassing alleen ondersteund op Microsoft Windows. Als je een ander platform zoals Linux of Apple/Mac gebruikt, bezoek dan onze webversie om volledig gebruik te maken van alle Sendsteps-functies.