Help mijn Sendsteps Add-In verschijnt niet | Verzendstappen

Sendsteps PowerPoint-lint wordt niet weergegeven

Stap 1: Ga naar opties

( opnieuw ) schakel de add -in Sendsteps in. Klik op het bestand in de linkerbovenhoek , klik op Opties ( laatste knop op het linkerkant )

Stap 2: Add -ins

Klik op Add -ins

Stap 3: Ga naar de gedownload invoegtoepassingen

Klik op go (knop in het midden van het scherm)

Stap 4: Selecteer Verzendstappen

Vink het vakje eerder aan Sendsteps PowerPoint - invoegtoepassing en klik op oké

Stap 4b: Help, ik kan het niet vinden de Sendsteps - invoegtoepassing het menu COM- invoegtoepassingen

Dit betekent dat Jij heb Sendsteps niet geïnstalleerd/ gedownload . Sendsteps zou kunnen zijn geblokkeerd door uw antivirusdetector, alstublieft lezen De laatste Sendsteps update van de PowerPoint add-in wordt geblokkeerd door mijn antivirussoftware, hoe pak ik dit aan ?   naar vinden Hoe om Sendsteps mee te downloaden jouw Antivirusdetector . Wanneer dit is niet de probleem neem dan contact op met support@sendsteps.com

Stap 5: Start PowerPoint opnieuw

Nu Dat je hebt geselecteerd de Sendsteps - invoegtoepassing en geactiveerd met door op OK te klikken en Het nog steeds wordt niet weergegeven in uw PowerPoint- lint . Naar vind Sendsteps in uw lintje Alsjeblieft start PowerPoint opnieuw en Het wordt weergegeven in uw PowerPoint- lint .