Sociale login (LinkedIn, Google) | Verzendstappen

Sociale login (LinkedIn, Google)

Bij Sendsteps staan we het aanmelden met een reeds bestaand LinkedIn- en/of Google-account toe. Sociale login betekent dat gebruikers geen extra inloggegevens hoeven aan te maken en bij te houden, waardoor wachtwoordmoeheid en inlogfouten worden verminderd. Welke websitegebruikers ook gebruiken, social login biedt een herkenbare en consistente manier om in te loggen.

Voorbeeld:

• Related Articles

• Uw Sendsteps-account aanmaken

Het aanmaken van uw Sendsteps-account is een snel en eenvoudig proces. Volg deze stappen om aan de slag te gaan: Stap 1: Ga naar de aanmeldpagina van Sendsteps. Stap 2: Voer uw volledige naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer in en kies een ...