Stel een standaardthema in voor uw hele organisatie (Fully Branded) | Verzendstappen

Stel een standaardthema in voor uw hele organisatie (Fully Branded)

Als u gebruik wilt maken van een volledig merk Sendsteps, neem dan contact op met onze Sendsteps Sales Executive.

We zullen uw merklogo en kleuren instellen zodat deze in elk deel van uw account kunnen worden weergegeven, van de PowerPoint-invoegtoepassing tot de webapp en de mobiele responswebsite.

Als je meer wilt weten over standaardthema's of aangepaste branding, ga dan naar: Wat betekent bedrijfsbranding? | Verzendstappen