Sendsteps Updatecyclus voor PowerPoint-invoegtoepassingen | Verzendstappen

Updatecyclus voor PowerPoint-invoegtoepassingen van Sendsteps

“Als u niet over de rechten beschikt om Sendsteps te updaten, vraag dit dan aan uw IT-afdeling”
Het pushen van updates van de Sendsteps PowerPoint add-in vindt plaats in de eerste week van ieder kwartaal

Er zijn 4 niveaus van updates van de Sendsteps PowerPoint Add-in:

1. Stille update – De nieuwste versie is altijd beschikbaar op web.sendsteps.com of direct hier: https://web.sendsteps.com/download/add-in

1. Zachte update – Knop is gewijzigd in het Sendsteps-lint, als er een nieuwere versie voor u beschikbaar is Update beschikbaar op het PowerPoint-lint Sendsteps-tabblad

Je bent up-to-date

1. Aanbevolen update – Is uw add-in ouder dan 3 maanden? Wanneer u op een knop van de invoegtoepassing drukt, ontvangt u een melding waarin wordt aangegeven dat u de invoegtoepassing moet bijwerken. Het wordt aanbevolen om te updaten, maar is niet verplicht. (Deze update wordt in de eerste week van elk nieuw kwartaal gepusht)

1. Vereiste update - Is uw add-in ouder dan 1 jaar? Wanneer u op een knop van de invoegtoepassing drukt, ontvangt u een melding waarin wordt aangegeven dat u de invoegtoepassing moet bijwerken. Dit is een vereiste update die verplicht is. (Deze update wordt in de eerste week van elk nieuw kwartaal gepusht)