Waar kan ik vraagopties vinden? | Verzendstappen

Waar kan ik vraagopties vinden?

Er zijn twee manieren om het optiemenu vanuit PowerPoint te vinden.

Optie 1 navigeren naar opties vanuit PowerPoint:

De eerste optie is om naar de instelling ''Quiz bewerken'' te navigeren die zich in de menubalk van de Sendsteps PowerPoint-tool bevindt. Dubbelklik om de vraagoptie te openen (het weergegeven menu kan verschillen van het menu op de onderstaande GIF, afhankelijk van de vraag die u aan het bewerken bent)

Optie 2 navigeren naar opties wanneer u een vraag maakt in PowerPoint:

Als u een vraag stelt, kunt u ook direct naar de opties navigeren. Dit kunt u doen door linksonder op de opties te klikken.

De optie kan er in uw menu anders uitzien, afhankelijk van de vraag die u heeft gemaakt