Wat betekent bedrijfsbranding? | Verzendstappen

Wat betekent Custom Branding (Fully Branded)?

Met onze uitgebreide brandingopties inbegrepen in het Enterprise Plan, kunt u uw bedrijfsidentiteit tot in de kleinste details laten weerspiegelen. We zullen uw merklogo en kleuren instellen zodat deze in elk deel van uw account kunnen worden weergegeven, van de PowerPoint-invoegtoepassing tot de webapp en de mobiele responswebsite. Op de responswebsite kan uw publiek inloggen met een code naar keuze, zoals de naam van uw organisatie. Dit laat een blijvende en professionele indruk achter!

Alle presentatiedia's

Alle interactieve vraag- en resultaatdia's in uw PowerPoint-presentatie zijn gebaseerd op uw eigen bedrijfssjabloon en sluiten dus aan bij de huisstijlrichtlijnen van uw bedrijf. En last but not least: het scheelt je veel voorbereidingstijd!

Mobiele responssite

Als het publiek tijdens een presentatie wil stemmen of commentaar wil geven, moeten ze de responssite bezoeken via telefoon of tablet. Deze website bevat een aangepaste url en is voorzien van uw bedrijfslogo en kleuren. Alles in uw eigen ontwerp.

Web applicatie

In de webapplicatie bevindt zich naast onze weboplossing ook uw Sendsteps-omgeving waar u uw presentatie-instellingen kunt aanpassen, berichten kunt modereren en uw gebruikersbeheer kunt vinden. De webomgeving wordt in de huisstijl van uw bedrijf gebrand, zodat u en uw collega's zich er thuis voelen.