Welk formaat moet de afbeelding hebben die ik wil uploaden? | Verzendstappen

Welk formaat moet de afbeelding hebben die ik wil uploaden?

We raden u aan JPG of PNG als afbeeldingen te gebruiken. Dit komt omdat de meeste van hen voldoen aan de criteria van 5 MB. We geven de voorkeur aan JPG boven PNG omdat het maximum op een JPG 5 MB is, terwijl PNG die limiet kan verlengen.

Wij raden RAW-bestanden af. Dit komt omdat RAW-bestanden gemiddeld tussen de 10-40 MB groot zijn, wat ver boven de mogelijke limiet is die Sendsteps biedt.