Is er een offline installatie beschikbaar voor de Sendsteps Add-in? | Verzendstappen

Is er een offline installatie beschikbaar voor de Sendsteps Add-in?

​Ja , als u een licentie heeft, kunt u deze aanvragen via support@sendsteps.com . Vermeld in de mail waarom je de offline installer wilt gebruiken en vermeld de accountgegevens van de licentiehouder.

Klik hier om te zien hoe u uw PowerPoint-invoegtoepassing kunt bijwerken