Kan ik een unieke code per deelnemer krijgen voor mijn presentatie? | Verzendstappen

Kan ik een unieke code per deelnemer krijgen voor mijn presentatie?

Het is mogelijk om per deelnemer een unieke inlogcode te krijgen om uw presentatie verder te beveiligen. Als u wilt dat uw publiek alleen deelneemt met behulp van een unieke code, neem dan contact op met onze verkoopafdeling door dit formulier in te vullen.

Na groen licht van onze verkoopafdeling ontvangen alle door u doorgegeven aanwezigen ieder een e-mail met daarin een unieke inlogcode voor toegang tot uw presentatie/sessie.

Jouw bezoekers kunnen de inlogcode invullen opsendsteps.me/ of op jouw eigen branded website.

Waarom een unieke code gebruiken?
Voor sommige functies van Sendsteps heeft u een unieke inlogcode nodig. Eén van deze features is 'Gewogen stemmen'. Als u meer wilt weten over gewogen stemmen en hoe u dit kunt gebruiken, gaat u naar:
Hoe gebruik ik gewogen stemmen? | Verzendstappen