Verschillende rollen en rechten uitgelegd (Admin, Manager, presentator) | Verzendstappen

Verschillende rollen en rechten uitgelegd (Admin, Manager, presentator)

Elke rol heeft verschillende rechten, in onderstaande tabel kun je de rechten van elke rol zien:

*Klik op de hyperlinks in de tabel om naar de instellingen van die specifieke toestemming te gaan.

Als u de rol van een gebruiker wilt wijzigen/bewerken, raadpleeg dan het onderstaande artikel: