Hoe werkt stemmen? | Verzendseps

Wat is stemmen?

Tekst uitleg

Door te stemmen Jij kan zien Wat jouw publiek wil weten het meest vooraf . Dit is mogelijk door verhuren deelnemers stem op elk andermans reacties. Dit zou kunnen zijn gebruikt in een vraag- en antwoordsessie , voor voorbeeld .

Voorbeeld :

Vraag en antwoord = Welk onderwerp zou dat zijn? jij vindt het leuk bespreken Vandaag ?

Deelnemer 1 reageert : Financieel rapport > 50 Mensen vonden het leuk dit

Deelnemer 2 reageert : Het nieuwe product > 30 Mensen vonden het leuk dit

Deelnemer 3 reageert : Marktgroei > 10 Mensen vonden het leuk dit

Jij kan duidelijk zien dat Deelnemer 1 zijn reactie de meeste stemmen heeft welke geeft je informatie wat mensen zijn geïnteresseerd het meest. In de webapp dit zullen wordt ook weergegeven als het eerste antwoord op het scherm ( If er zijn meer dan 3 reacties, voor voorbeeld )

Als u wilt weten Hoe Om de reacties te modereren , klikt u op de onderstaande link:   Hoe werken gematigde reacties?