Inloggen met een unieke inlogcode is niets anders dan inloggen met een generieke inlogcode.

Zo logt u in met een unieke code

Inloggen met een unieke inlogcode is niets anders dan inloggen met een generieke inlogcode.

Ga naar Sendsteps.me of een andere door de presentator aangegeven branded responssite en log in met de inlogcode die je hebt ontvangen.

LET OP: inlogcodes zijn niet hoofdlettergevoelig

Voorbeeld:

Wilt u ook unieke inlogcodes gebruiken voor uw presentatie, ga dan naar: Kan ik per deelnemer een unieke code krijgen voor mijn presentatie?