Hoe genereer ik een presentatie met behulp van bestaande documenten? | Verzendstappen

Hoe genereer ik een presentatie met behulp van bestaande documenten?

We zijn verheugd om een nieuwe functie met u te delen die we zojuist op Sendsteps.ai hebben uitgebracht. We ondersteunen nu het uploaden van documenten, wat betekent dat u een Word-document, een PDF-bestand of een .txt-bestand kunt uploaden. Sendsteps vat het samen en genereert een volledige interactieve presentatie voor u!

Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Selecteer uw document

Om de nieuwe functie uit te proberen, logt u eenvoudig in op uw Sendsteps-account en selecteert u "Presentatie genereren uit een document". Selecteer vervolgens het document dat u wilt uploaden en ons platform zorgt voor de rest.

Voorbeeld:

Stap 2: Stel uw titel in

Zodra uw presentatie is gemaakt, voorzien wij u ook van een titel. Als u niet tevreden bent met de opgegeven titel, kunt u een nieuwe genereren of ervoor kiezen om er handmatig een in te stellen. Zodra u uw beslissing heeft genomen, klikt u eenvoudig op 'Volgende'.

Voorbeeld:

Stap 3: Modereer uw presentatieoverzicht

Voordat we uw presentatie genereren, geven we een overzicht weer op basis van uw document. Als u niet tevreden bent met de ondertitels, kunt u deze aanpassen of helemaal verwijderen. Als u tevreden bent met de instellingen, kunt u doorgaan met klikken op 'Genereren'. U komt dan automatisch naar uw vers gemaakte presentatie!

Voorbeeld:

Stap 4: Inspecteer uw presentatie

"Je hebt met succes je eigen Sendsteps gegenereerd met behulp van je eigen document!"

We raden u ten zeerste aan om alle dia's te controleren of de informatie correct is. Gebruik de sendsteps.ai-functie als hulpmiddel, niet als oplossing.

We hebben ook enkele notities gemaakt die u onder sommige dia's kunt vinden. Deze kunnen worden gebruikt om u verder te helpen bij het presenteren van uw quiz.




    • Related Articles

    • Hoe genereer ik een presentatie met Sendsteps AI?

      *Gebruik de tool met voorzichtigheid en controleer altijd de gegenereerde inhoud. Hier is een korte handleiding voor het gebruik van onze AI-tool. Volg de onderstaande stappen: Stap 1: Zoek de Sendsteps.ai-prompt Ga naar de Sendsteps Web-app en zoek ...
    • Hoe genereer ik een quiz met Sendsteps AI?

      *Gebruik de tool met voorzichtigheid en controleer altijd de gegenereerde inhoud. Hier is een korte handleiding voor het gebruik van onze AI-tool. Volg de onderstaande stappen: Stap 1: Zoek de Sendsteps.ai-prompt Ga naar de Sendsteps Web-app en zoek ...
    • Hoe gebruik je de Sendsteps AI Content Creator?

      Sendsteps biedt een AI Content Creator-functie die een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop u presentaties maakt en geeft. Met deze krachtige tool kunt u binnen enkele minuten boeiende inhoud genereren, waardoor u tijd en moeite bespaart. ...
    • Hoe gebruik ik de AI edit/Rewrite-tool in de webapp?

      Als het gaat om het leveren van impactvolle presentaties, is het vermogen om uw inhoud tot in de perfectie af te stemmen van cruciaal belang. Daarom biedt Sendsteps, het innovatieve presentatieplatform, een krachtige herschrijffunctionaliteit waarmee ...