Hoe voeg ik een Puntenvraag toe in de Web App? | Verzendstappen

Hoe maak ik een Puntenvraag aan in de Web App?

Alle informatie met betrekking tot de puntenvraag die in de webapp wordt gebruikt.

Hoe u een puntenvraag maakt in de webapp

Wat zijn de instellingen voor Puntenvragen in Web App

Resultaten weergeven als

U kunt resultaten weergeven in cijfers of in percentages. Zo kunt u zien welke optie het belangrijkst of populairst is volgens uw doelgroep .

Maximaal aantal punten

Met een Puntenvraag geef je 5/10/15 punten (stemmen) per toeschouwer. Het publiekslid kan zijn/haar punten verdelen over de verschillende antwoordmogelijkheden.

Tijdslimiet

Bij deze optie kun je kiezen hoeveel tijd de deelnemers hebben om hun punten te verdelen. U kunt kiezen uit 10, 15, 20, 30 of 60 seconden.

Wat is een puntenvraagtype?

Met een Puntenvraag geef je 5/10/15 punten (stemmen) per toeschouwer. Het publiekslid kan zijn/haar punten verdelen over de verschillende antwoordmogelijkheden. U kunt resultaten weergeven in cijfers of in percentages. Op deze manier kunt u zien welke optie het belangrijkst of populairst is volgens uw doelgroep. Bij het maken van een puntvraag kunt u meerdere opties selecteren, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Bijvoorbeeld: Verdeel 10 punten over de onderstaande sporten die jij het leukst vindt!

A. Voetbal

B. Tennis

C. Padel

D. Hockey

E. Anders

Nu kunnen de toehoorders hun punten bijvoorbeeld verdelen:

4x antwoord A: Voetbal

3x antwoord D: Hockey

3x antwoord C: Padel.

Wanneer alle toeschouwers hebben gestemd, kun je de meest favoriete sport van je publiek zien, in cijfers of in percentages.

Andere vraagtypen

Qu