Mijn bedrijf heeft een Sendsteps licentie, hoe kan ik lid worden? | Verzendstappen

Mijn bedrijf heeft een Sendsteps licentie, hoe kan ik lid worden? (onderneming)

Wilt u zich aansluiten bij het Sendsteps-platform voor uw bedrijf? Het proces is eenvoudig en duidelijk. In dit artikel begeleiden we u door de stappen om toegang te krijgen tot de Sendsteps-licentie voor uw bedrijf.

Als u probeert deel te nemen aan de Sendsteps-licentie van uw bedrijf, volgt u deze stappen:

Stap 1: Registreren

Registreer u met een e-mailadres uit het domein van uw bedrijf. (Als u bijvoorbeeld voor MijnBedrijf werkt, gebruikt u een @MijnBedrijf e-mailadres.) U wordt doorgestuurd naar de Web App.

Bijvoorbeeld:

Stap 2: Selecteer de juiste licentie

*Let op: Als uw bedrijf/organisatie slechts 1 licentie heeft, ga dan door naar de volgende stap

Sommige internationale bedrijven/organisaties hebben meerdere licenties. Selecteer de licentie waartoe u behoort.

Bijvoorbeeld:

Stap 3: Pop-up verifiëren

Er verschijnt een scherm waarin wordt aangegeven dat uw domein overeenkomt met een beschikbare licentie. Houd er rekening mee dat als de pop-up niet verschijnt, het raadzaam is uw mailbox opnieuw te controleren, omdat de verificatie-e-mail mogelijk in de spam terecht is gekomen. Bovendien kunt u nogmaals op de upgradeknop klikken om de pop-up terug te brengen.

Bijvoorbeeld:

Bovenstaand scherm niet zichtbaar? Klik op 'Upgraden' zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding

Stap 4: E-mailverificatie

Klik op de verificatielink in uw mailbox om direct toegang te krijgen tot de licentie en er direct mee aan de slag te gaan . ALS uw verificatie-e-mail er anders uitziet dan hieronder weergegeven, betekent dit dat de beheerder uw account handmatig moet toevoegen, waardoor dit langer kan duren. ( Toegang tot de bedrijfslicentie wordt pas verleend nadat u bent toegevoegd door de beheerder binnen uw organisatie/bedrijf.)

Bijvoorbeeld:

Stap 5: Toegang

Als alles correct is gedaan, heb je nu volledige toegang tot Sendsteps!

Voor meer informatie over het toevoegen van gebruikers aan uw licentie als beheerder:
  1. Hoe laat ik nieuwe gebruikers automatisch lid worden van mijn licentie? | Verzendstappen
  1. Hoe kan ik mensen uit mijn organisatie toestaan ​​om lid te worden van mijn licentie? | Verzendstappen