Waarom/hoe gebruik ik een sjabloon in de webapp? | Verzendstappen

Waarom/hoe gebruik ik een sjabloon in de webapp?

Sendsteps biedt meer dan 40+ sjablonen. Sjablonen zijn een vooraf gedefinieerde structuur of lay-out voor het produceren van een presentatie. Sjablonen zijn meestal ontworpen om tijd en moeite te besparen.

Enkele voordelen van het gebruik van sjablonen zijn onder meer:

1. Herbruikbaar - U kunt een sjabloon steeds opnieuw gebruiken, wat u tijd bespaart.

2. Direct en aanpasbaar - U kunt de sjabloon precies zo maken als u dat wilt, waardoor uw uitvoer altijd accuraat en merkgebonden is.

3. Sjablonen zijn direct beschikbaar, wat betekent dat u meteen kunt beginnen met het maken van uw Sendsteps zonder te wachten tot deze is geladen.

Als u op zoek bent naar een manier om tijd te besparen en de nauwkeurigheid van uw uitvoer te verbeteren, moeten sjablonen zeker bovenaan uw lijst staan!

Als u sjablonen wilt gebruiken, volgt u de onderstaande stappen:

Stap 1: Zoek het tabblad Sjablonen of selecteer een van de voorbeeldsjablonen op de startpagina van de webapp .

Stap 2: Selecteer een template die bij jouw wensen past. Als u bijvoorbeeld een quiz wilt maken, raden wij u aan een 'Quiz-template' te selecteren.

Stap 3: Zodra u de juiste sjabloon heeft geselecteerd, kunt u deze gaan aanpassen door de tekst en afbeeldingen naar wens te vervangen.

Als alles goed is gedaan, kun je nu beginnen met het maken van onze eigen Sendsteps met behulp van de beschikbare sjablonen!

Voor meer artikelen over sjablonen kunt u terecht op: